Humorföreställningen Bög in Box

Tisdag 8 oktober kl 19.00-20.20

Man byter boxershorts och skakar ur de sista dropparna ur vinboxen. Sen är man redo för att möta Mr Right. Men hittar man den stora kärleken i cyberspace eller på appar? Måste man ragga på krogen eller är den enda utvägen att gifta sig i TV? Och är det en politisk handling att hålla sin älskade i handen?

Kärlek är ett ämne som aldrig går ur tiden och med tiden har dejtandet förändrats. Förr cruisade män runt i parker för att hitta någon att träffa, om så bara för en stund. När komikern Magnus Carlsson började detja i tonåren gick man ut på krogen och så varade det fram till Grindr och andra dejtingappar tog över våra telefoner. Men det verkade inte räcka för plötsligt behövde vi TV:s dejtingprogram för att hitta den potentiella partnern. Jakten på Mr Right är ständigt närvarande och bara ett klick bort men hur går det egentligen?

Bög In Box är en berusande humorföreställning där Magnus Carlsson skärskådar dejtingdjungeln i gayvärlden på ett uppfriskande och bubblande sätt. Obs! Den kan skada din hälsa.

Tid: 8 oktober kl. 19.00-20.20. Insläpp 18.30
Biljetter:
Vuxna 250 kr, Pensionär 150 kr, Ungdom 100 kr. Ett glas alkoholfritt bubbel och snacks ingår. 
Åldersgrupp: 
Äldre ungdomar och Vuxna.
Tillgänglighet: 
Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade.

Manus och medverkande: Magnus Carlsson
Regi: Adam Gardelin
Nypremiär: 26 augusti 2023


Alla Solna Folkets Hus kulturevenemang sker i samverkan med ABF Norra Stockholms län.