Samarbetspartners

Vår samarbetspartner kring luncher är restaurang Eatery som finns i området Solna Access, 5 min promenad ifrån oss. Eaterys kreativa kockar sätter guldkant på eramatupplevelser och erbjuder en meny fylld av spännande smaker. Hos Eatery bokar vi plats för ert sällskap när ni har konferens och möten hos oss på vardagar. Planerar ni en företagsfest eller ett större födelsedagsfirande? Eaterys team kommer att se till att tillställning blir minnesvärd. /Nicklas med personal hälsar er varmt välkomna!


Brödet till våra smörgåsar kommer ifrån det lokala bageriet Kvalitetsbagarn som ligger på vår bakgata. Vi gillar att arbeta lokalt och jobbar på korta leveranser ifrån vårt närområde. Hos Kvalitetsbagaren kan ni kika in och köpa med er nybakat bröd eller goda bakverk.


All vår konst- & kulturverksamhet sker i samverkan med ABF Norra Stockholms län. Kulturverksamheten med föreläsningar för seniorer på dagtid sker med ABF Seniorakademin.Vi använder oss Lega Online från MultiNet som är ett av Sveriges mest omfattande bokningssystem och en webbtjänst som används av företag, föreningar och myndigheter. Vi rekommenderar andra att använda deras webblösning.