Konstuppehåll under 2020

Med anledning av samhällsspridningen i Sverige av Covid-19, har vi valt att ställa in våra konst- och kulturevenemang under år 2020. Kan vi med det här beslutet minska smittorisken så måste säkerheten få gå först. Vi som många andra såg fram emot vårens program, som vi inte bara lyckades flytta fram till hösten, utan nu även måste ställa in helt för i år. Vi hoppas kunna återkomma med konst- och kulturprogram till er igen under 2021. Anmäl er till vårt nyhetsbrev så får ni inte missar när vår kulturverksamhet kommer igång igen.

Solna Konsthall

Solna Konsthall öppnade sina dörrar i mars 2018. Konsthallen är belägen i Solna Folkets Hus lokaler, ett stenkast från Solna Centrum.

Hit är du som konstintresserad välkommen för att se all typ av samtidskonst. Lokalen är nyrenoverad med stora möjligheter för både större och mindre konstutställningar.

Konsthallens stora höjdpunkt är den återkommande Vårsalong som är öppen för vem som helst att ansöka till.

Konsthallen är stängd under år 2020 pga Covid-19. Här kan ni läsa om kommande utställningar.

Här samlar vi Solna Konsthalls historia. Se vilka utställningar vi haft hos oss.

Skicka in en intresseanmälan till oss.

Solna Konsthall blev utsedd till årets konstarrangör 2019.

Registrera dig på Solna Konsthalls nyhetsbrev

Var säker på att inte missa någon utställning. Registrera dig till Solna Konsthalls nyhetsbrev genom att fylla i din e-post via länken nedan. Registrera dig gärna till Solna Folkets Hus nyhetsbrev också för att ta del av utskick gällande våra andra kulturevenemang.

Skytteholmsvägen 2 
010-601 16 00
bokning@solnafolketshus.se

Hitta hit
Ordinarie öppettider:
Mån - tors 08.00 - 16.30
Lunchstängt 12.00 - 13.00
Fre 08.00 - 12.00
Avvikande öppettider
Solna Konsthall öppettider