Solna Konsthall

Solna Konsthall öppnade sina dörrar i mars 2018. Konsthallen är belägen i Solna Folkets Hus lokaler, ett stenkast från Solna Centrum. Lokaler är tillgänglighetsanpassade och belägna på entréplan i fastigheten. Hit är alla som är konstintresserade välkomna för att se all typ av samtidskonst. 

Utbudet i Solna Konsthall varieras med vandringsutställningar med inriktning för alla åldrar, privata konstnärer, samlingsutställningar av föreningar och vår egna återkommande och välbesökta Vårsalong.

Nästa utställning

Pippi på Fåglar

13-24 maj
I utställningen Pippi på fåglar får du bekanta dig med olika sorters fåglar. Hoppas du blir nyfiken och också får pippi på fåglar! Läs mer.


Kommande utställningar

Från fjäll till savann

3-28 juni
Konstnären Heidi Lange ställer ut hos oss där hon b.la.
vill visa hur motiv och teknik skiftat under åren.
Läs mer.

Vi som jobbar med våra kroppar

2-15 september
Sällan syns och hörs människor som arbetar med sina kroppar i det offentliga rummet. Kom in och läs berättelser och se personporträtt från vår tids arbetarklassvardag som visar på konsekvenser av kroppsarbete och stärker respekten för detsamma. Läs mer.


Här samlar vi Solna Konsthalls historia. Se vilka utställningar vi haft hos oss.

Skicka in en intresseanmälan till oss.

Solna Konsthall blev utsedd till årets konstarrangör 2019.

Registrera dig på Solna Konsthalls nyhetsbrev

Var säker på att inte missa någon utställning. Registrera dig till Solna Konsthalls nyhetsbrev genom att fylla i din e-post via länken nedan. Registrera dig gärna till Solna Folkets Hus nyhetsbrev också för att ta del av utskick gällande våra andra kulturevenemang.