Solna Konsthall

Solna Konsthall öppnade sina dörrar i mars 2018. Konsthallen är belägen i Solna Folkets Hus lokaler, ett stenkast från Solna Centrum. Lokaler är tillgänglighetsanpassade och belägna på entréplan i fastigheten. Hit är alla som är konstintresserade välkomna för att se all typ av samtidskonst. 

Utbudet i Solna Konsthall varieras med vandringsutställningar med inriktning för alla åldrar, privata konstnärer, samlingsutställningar av föreningar och vår egna återkommande och välbesökta Vårsalong.

Nästa utställning

Kviltföreningen Täckmantelns 25 årsjubileum

26/2-15/3
Föreningen Lappteknik ställer ut sina vackra hantverk i Solna Konsthall. Läs mer.


Kommande utställningar

Vårsalong 2024

25 mars-30 april
Solna Konsthall bjuder in till en jurybedömd vårsalong. Utställningen är öppen för alla. Välkommen in med din ansökan 18-19 mars.
Läs mer.

Pippi på Fåglar

13-24 maj
I utställningen Pippi på fåglar får du bekanta dig med olika sorters fåglar. Hoppas du blir nyfiken och också får pippi på fåglar! Mer info inom kort.


Här samlar vi Solna Konsthalls historia. Se vilka utställningar vi haft hos oss.

Skicka in en intresseanmälan till oss.

Solna Konsthall blev utsedd till årets konstarrangör 2019.

Registrera dig på Solna Konsthalls nyhetsbrev

Var säker på att inte missa någon utställning. Registrera dig till Solna Konsthalls nyhetsbrev genom att fylla i din e-post via länken nedan. Registrera dig gärna till Solna Folkets Hus nyhetsbrev också för att ta del av utskick gällande våra andra kulturevenemang.