Solna Konsthall

Solna Konsthall öppnade sina dörrar i mars 2018. Konsthallen är belägen i Solna Folkets Hus lokaler, ett stenkast från Solna Centrum. Lokaler är tillgänglighetsanpassade och belägna på entréplan i fastigheten. Hit är alla som är konstintresserade välkomna för att se all typ av samtidskonst. 

Utbudet i Solna Konsthall varieras med vandringsutställningar med inriktning för alla åldrar, privata konstnärer, samlingsutställningar av föreningar och vår egna återkommande och välbesökta Vårsalong.

Kommande utställningar

Monsterskola med Nelly Rapp

11-22/9
PREMIÄR av utställningen Monsterskola med Nelly Rapp där barnen får möta monster av alla dess slag. Läs mer.

Fotoutställning Levande hav

2-29/10
En utställning av fotografen Daniel Lamborn med övergripande tema om vikten av att bevara våra hav och livet i dem, blandat med korta fakta om vackra och märkliga djur. Läs mer.

Fotoutställning Natur och Stadsliv

2-29/10
Fotoutställning av Rolf Lamborn som har stort intresse för stadsmiljöer och gatufotografering. Läs mer.

Barns blick på förintelsen

6-24/11
Följ Dina och Jovan Rajs historia genom hundratals teckningar och texter av barn och ungdomar som fått lyssna till deras livsberättelser.  Läs mer.

Jag kom ensam -Judiska flyktingbarn i Sverige

24/1-4/2
Utställningen handlar om de 500 judiska flyktingbarn som kom till Sverige från Nazityskland genom en internationell räddningsinsats, Kindertransport, i slutet av 1930-talet. Mer info inom kort.


Här samlar vi Solna Konsthalls historia. Se vilka utställningar vi haft hos oss.

Skicka in en intresseanmälan till oss.

Solna Konsthall blev utsedd till årets konstarrangör 2019.

Registrera dig på Solna Konsthalls nyhetsbrev

Var säker på att inte missa någon utställning. Registrera dig till Solna Konsthalls nyhetsbrev genom att fylla i din e-post via länken nedan. Registrera dig gärna till Solna Folkets Hus nyhetsbrev också för att ta del av utskick gällande våra andra kulturevenemang.