Evenemang 

Varmt välkomna till våra evenemang! Det händer mycket och något för alla i våra lokaler. Vi erbjuder kulturevenemang med föreläsningar och musikaftnar på kvällstid i samarbete med ABF Norra Stockholms län. Seniorakademins program erbjuder föreläsningar på dagtid i vår samverkan med ABF. I vår egna filmklubb är man som medlem med och påverkar filmprogrammet. Konstintresserade är välkomna till Solna Konsthall på vernissager som är öppna för alla.

Kulturprogram

Kulturprogrammet innehåller kvällar med föreläsningar och musik. Uppehåll till 2021 pga Covid-19.

Seniorakademin

Seniorakademins program är på dagtid och för dig som är 55+. Pga Covid-19 har vi uppehåll till 2021.

Kom och se på film samt diskutera med andra filmentusiaster. 

Prenumerera på Solna Folkets Hus nyhetsbrev

Var säker på att inte missa något. Registrera dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post via länken nedan. Nyhetsbrevet skickas ut en vecka innan varje evenemang.

Kulturuppehåll under 2020

Med anledning av samhällsspridningen i Sverige av Covid-19, har vi valt att ställa in våra konst- och kulturevenemang under år 2020. Kan vi med det här beslutet minska smittorisken så måste säkerheten få gå först. Vi som många andra såg fram emot vårens program, som vi inte bara lyckades flytta fram till hösten, utan nu även måste ställa in helt för i år. Vi hoppas kunna återkomma med konst- och kulturprogram till er igen under våren 2021. Anmäl er till vårt nyhetsbrev så får ni inte missar när vår kulturverksamhet kommer igång igen.

Skytteholmsvägen 2 
010-601 16 00
bokning@solnafolketshus.se
Hitta hit
Ordinarie öppettider:
Mån - tors 08.00 - 16.30
Lunchstängt 12.00 - 13.00
Fre 08.00 - 12.00
Avvikande öppettider
Solna Konsthall öppettider