Föreningsmöten 

Solna Folkets Hus värnar om föreningslivet i Solna och erbjuder därför föreningar möteslokaler till reducerade priser. Våra lokaler passar bra till medlemsmöten och informationskvällar. I foajén finns gott om utrymme för mingel innan det är dags att kalla in till mötet. Många föreningar behöver även utbildningslokaler till kvällar och helger, vi anpassar våra öppettider efter era behov. 

Våra möteslokaler rymmer från det lilla mötet på två personer upp till grupper på 149 personer. I lokalerna finns projektor med trådlös uppkoppling, whiteboard, block och pennor som ingår i hyran. Två av våra rum är anpassade till Hybrid-möten och har fasta kameror och mikrofoner i rummet. Vårt största rum är även utrustat med ljudanläggning samt hörselslinga.

Önskar ni förtäring till mötet så beställer ni det enkelt i samband med er lokalbokning. Vi har specialkost för de med allergener, kom ihåg att meddela oss dessa vid beställning. Vi erbjuder även veganska alternativ.

Hos oss är lokalen alltid möblerad efter era önskemål och behov. Vi har stor erfarenhet av medlemsmöten och tillgodoser det ni behöver t.ex. avprickningsbord, röstkort och annat material vid efterfrågan. Vi hjälper även till att skriva ut material som behövs till mötet.

Vi har möteslokaler för stora och små möten. 

Boka förtäring till ditt möte. 

Information och utökade riktlinjer med anledning av Covid-19

Solna Folkets Hus har sin verksamhet öppen för er som vill boka möteslokaler. Med anledning av Covid-19 har vi vidtagit en rad åtgärder för att skapa en trygg mötesplats. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Visitas riktlinjer noggrant. Läs mer här om Information till mötesbokare.

Bokningsförfrågan Föreningsmöte