Föreningsmöten 

Solna Folkets Hus värnar om föreningslivet i Solna och erbjuder därför föreningar möteslokaler till reducerade priser. Våra lokaler passar bra till medlemsmöten och informationskvällar. I foajén finns gott om utrymme för mingel innan det är dags att kalla in till mötet.

Många föreningar behöver även utbildningslokaler till kvällar och helger -vi anpassar våra öppettider efter era behov. Till de enklare mötena där ni inte har behov av att ha personal på plats erbjuder vi er dessutom 25 % rabatt extra på lokalhyran. Har ni en önskan eller behov av att vi finns på plats så bokas personal in mot en personalkostnad.

Våra möteslokaler rymmer från det lilla mötet på två personer upp till grupper på 130 personer. I lokalerna finns projektor med trådlös uppkoppling, whiteboard, block och pennor som ingår i hyran.
Hos oss kan ni hålla hybridmöten. Vi har fasta kameror och mikrofoner i två av våra konferensrum vilket ger er möjligheten till att ha deltagare på plats både fysiskt och digitalt. Vi har även en portabel enhet som fungerar i alla våra utrymmen.
Två av våra rum är även utrustade med hörselslinga.

Önskar ni förtäring till mötet så beställer ni det enkelt i samband med er lokalbokning. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring till våra lokaler. Vi erbjuder specialkost för de med allergener, kom ihåg att meddela oss dessa vid beställning.

Hos oss är lokalen alltid möblerad efter era önskemål och behov. Vi har stor erfarenhet av medlemsmöten och tillgodoser det ni behöver t.ex. avprickningsbord, röstkort och annat material vid efterfrågan. Vi hjälper även till att skriva ut material som behövs till mötet.

Vi har möteslokaler för stora och små möten. 

Boka förtäring till ditt möte. 

Information och utökade riktlinjer med anledning av Covid-19

Solna Folkets Hus har sin verksamhet öppen för er som vill boka möteslokaler. Med anledning av Covid-19 har vi vidtagit en rad åtgärder för att skapa en trygg mötesplats. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Visitas riktlinjer noggrant. Läs mer här om Information till mötesbokare.

Bokningsförfrågan Föreningsmöte