Åtgärder för våra gästers säkerhet under coronatider

Vi har öppet som vanligt för er som vill boka ett möte i våra lokaler. Vi hjälper er gärna med nya bokningar och finns tillgängliga på bokning@solnafolketshus.se eller 010-601 16 00. Vissa framtida kurser och möten kan få ändrade förutsättningar, innehåll eller i värsta fall ställas in. Alla möten riskbedöms före genomförande. Vi möblerar glesare i våra rum, ser till så varje grupp har en egen tid för paus i foajén och serverar begränsat utbud ur vår meny inne i rummen. Här kan ni läsa mer om våra försiktighetsåtgärder.

Föreningsmöten 

Solna Folkets Hus värnar om föreningslivet i Solna och erbjuder därför föreningar möteslokaler till reducerade priser. Våra lokaler passar bra till medlemsmöten och informationskvällar. I foajén finns gott om utrymme för mingel innan det är dags att kalla in till mötet. Många föreningar behöver även utbildningslokaler till kvällar och helger, vi anpassar våra öppettider efter era behov. 

Våra möteslokaler rymmer från det lilla mötet på två personer upp till grupper på 149 personer. I lokalerna finns projektor med trådlös uppkoppling, whiteboard, block och pennor som ingår i hyran. Vårt största rum är även utrustat med ljudanläggning samt hörselslinga.

Önskar ni förtäring till mötet så beställer ni det enkelt i samband med er lokalbokning. Vi har specialkost för de med allergener, kom ihåg att meddela oss dessa vid beställning. Vi erbjuder även veganska alternativ.

Hos oss är lokalen alltid möblerad efter era önskemål och behov. Vi har stor erfarenhet av medlemsmöten och tillgodoser det ni behöver t.ex. avprickningsbord, röstkort och annat material vid efterfrågan. I vårt tryckeri kan vi förbereda era trycksaker som behövs till mötet.

Vi har möteslokaler för stora och små möten. 

Boka förtäring till ditt möte. 

Bokningsförfrågan Föreningsmöte
Skytteholmsvägen 2 
010-601 16 00
bokning@solnafolketshus.se
Hitta hit
Ordinarie öppettider:
Mån - tors 08.00 - 16.30
Lunchstängt 12.00 - 13.00
Fre 08.00 - 12.00
Avvikande öppettider
Solna Konsthall öppettider