Hyr fjällstuga 

Byggnads Stockholm-Gotland äger två stugor i Lofsdalen, Härjedalen, cirka sex mil från Sveg och 50 mil från Stockholm. Stugorna har en mysig och charmig rustik stil med träinredning. Båda stugorna är utrustade med braskamin, egen bastu, dusch, kabel-tv, samt disk- och tvättmaskin. Stugorna är på 64 kvm och har tre sovrum, totalt 6 st bäddar. Sängkläder, handdukar och förbrukningsmaterial såsom toalettpapper och dylikt, ingår inte i hyran.

På vintern finns det möjlighet att åka skidor både på längden och utför. Lofsdalen har ett liftsystem med 9 liftar så du enkelt kan ta dig upp i fjällets imponerande 492 meter. Det finns 26 olika nedfarter som passar de flesta skidåkare dessutom sker all åkning på fjällets soliga sida. Förutom det kan man hyra skoter, åka hundspann/renrajd eller varför inte passa på att njuta av ledigheten.

Under sommarhalvåret kan du cykla downhill i Lofsdalens bike park, fiska, gå på bäversafari, eller varför inte bara vandra i det fantastiska fjället.

Vid bokning och frågor kontakta Solna Folkets Hus via formuläret här nedan.

Bokningen är öppen ett år framåt, vecka för vecka.

Boka minimum 3 dagar vecka 17-39 år 2022

Även under 2022 kan ni boka stugorna i Lofsdalen under en kortare tid om minst 3 dagar under perioden vecka 17-39. Skicka en bokningsförfrågan för att få information om lediga veckor och pris.  Vi garanterar inte att de finns lediga fortfarande, utan maila oss för en ny kontroll. Först till kvarn på att boka, ett år framåt gäller.


Lediga veckor och hyra år 2022 (bokning lördag-lördag)
Vecka 4 Stughyra 3850 kr/v (djurtillåten)
Vecka 12 Stughyra 5750 kr/v (djurtillåten)
Vecka 14 Stughyra 5750 kr/v (djurfri/djurtillåten)

Vecka 17-21 Stughyra 2200 kr/v  (djurfri/djurtillåten)
Vecka 22 Stughyra 2200 kr/v (djurfri)
Vecka 23-27 Stughyra 2200 kr/v (djurfri/djurtillåten)
Vecka 28 Stughyra 2200 kr/v (djurfri)

Vecka 33 Stughyra 2200 kr/v (djurfri/djurtillåten)
Vecka 37-39 Stughyra 3850 kr/v (djurfri/djurtillåten)
Vecka 49 Stughyra 2200 kr/v (djurfri/djurtillåten)

Bokningsregler

-Rökning är ej tillåtet i stugorna.
-Uthyrningen sker veckovis lördag-lördag. 
-Incheckning sker tidigast 16.00. Utcheckning sker senast 11.00.
-Städning sker av hyresgästen. Om städningen ej blir godkänd debiteras 2500 kr/stuga till hyresgästen.
-Slutstädning kan och ska vid önskan förbeställas via reception@lofsensfjallby.nu. Ange ankomstdatum-avresedatum, stugnummer, ert namn och adress. Vill ni nyttja rut-avdraget ska ni även ange ert personnummer. Fakturering sker direkt via städföretaget. Vid bokad slutstädning är avresetiden 09.00.
-Faktura skickas i samband med bokning. En bokningskostnad om 20 % av stughyran ska betalas in med 30 dagars betalningsvillkor, resterande belopp har ett förfallodatum på 2 månader innan tillträdet till stugan. Om bokning sker med mindre än 2 månader innan tillträde ska hela stughyran betalas in omgående.
-Information om nyckelhämtning står på fakturan.

Avbokning
Vid avbokning fram till en månad innan tillträde återbetalas 80% av beloppet. 20% är en bokningskostnad och återfås ej. Vid avbokning senare än en månad innan tillträde återfås endast 80% av beloppet mot uppvisande av läkarintyg, i annat fall sker ingen återbetalning.

Djur
Det tillåtet att ta med husdjur i stuga 36.  I stuga 37 får inga djur vistas.

Bra att veta
Närmaste bankkontor finns i Sveg.
Ica Nära är ombud för apotek och systembolag.

För mer information om destination Lofsdalen besök www.lofsdalen.com. 

Bokningsförfrågan Fjällstuga