Välkommen till Solna Folkets Hus Filmklubb 

Filmstart kl 10.00 Rum 3

Våren 2023
23/1, 27/2, 27/3, 24/4 och 29/5

Vårens medlemskap kostar 200 kr. Som medlem får du gå på alla våra filmvisningar under terminen. Det ingår kaffe/te att njuta av under filmen. 

Du anmäler dig och betalar ditt medlemskap i receptionen, vi tar ej emot kontanter men kort och swish går bra. Endast filmvisning för medlemmar. Det går inte att lösa biljetter för enstaka filmer. Medlemskapet är personligt och kan ej överlåtas till någon annan.

Vår filmträffsledare heter Kerstin Grahn och hon har varit medlem hos oss sedan filmklubben startade. Tillsammans väljer ni ut kommande filmer från Swedish film som är vår leverantör av filmlicensen. Aktuella filmer presenteras så snart de är valda.

Hörslinga finns
I rum 3 finns inbyggd hörslinga för er med nedsatt hörsel. 

Varmt välkomna!

Filmprogram

24/4 Kärleksbevis

Thomas och Marie ska skiljas och möts en sista dag för att tömma och sälja sommarhuset. Ingen av dem anar den andres egentliga avsikter. En ung kvinna dyker plötsligt upp, driven av svartsjuka och med en helt egen agenda. Det som skulle bli ett civiliserat avslut på ett långt äktenskap blir minut för minut till en omskakande helg som ställer allt i deras liv på ända.

Bolag:
 SCANBOX
Inspelningsår: 2022
Åldersgräns: Från 11 år
Genre: DRAMA,THRILLER
Längd: 95 min
Regissör: Richard Hobert
Skådespelare: Rolf Lassgård Livia Millhagen Hedda Rehnberg


29/5 Mrs Harris Goes to Paris

Den förtrollande berättelsen om en till synes helt vanlig brittisk hushållerska, vars dröm om att äga en coutureklänning från Christian Dior tar henne med på ett extraordinärt äventyr till Paris.

Bolag: UNIVERSAL / UIP
Inspelningsår: 2022
Åldersgräns: Barntillåten
Genre: DRAMA/KOMEDI
Längd: 115 min
Skådespelare:  Leslie Manville, Isabelle Huppert, Lambert WilsonVåren 2023 har vi visat följande filmer:

Hösten 2022 visades följande filmer: