Välkommen till Solna Folkets Hus Filmklubb 

Filmstart kl 10.00 Rum 3

Våren 2022
Äntligen är Filmklubben tillbaka! 

Medlemskap kostar 100 kr. Som medlem får du gå på alla våra filmvisningar under terminen. Du anmäler dig och betalar ditt medlemskap i receptionen, vi tar ej emot kontanter men kort och swish går bra. Endast filmvisning för medlemmar, det går inte att lösa biljetter för enstaka filmer. Medlemskapet är personligt och kan ej överlåtas till någon annan.

Prova-på-erbjudande!
Är du nyfiken på vår Filmklubb och inte vågat dig hit ännu? Vi erbjuder nu ett Prova-på-medlemskap som du inte kan missa! Du kan nu lösa in ett medlemskap för de två återstående filmträffarna för 50 kr. Du anmäler dig och betalar ditt medlemskap i receptionen, vi tar ej emot kontanter men kort och swish går bra. 

Varmt välkomna!


Fre 1 juli -Tisdagsklubben
Karins tillvaro vänds plötsligt upp och ner när hon får reda på att hennes make Sten varit otrogen. Efter att ha varit gift i 40 år och levt ett liv med att passa upp på sin make och dotter, börjar Karin nu omvärdera sin tillvaro. På en matlagningskurs träffar hon kocken Henrik. Bland kryddor, fräsande stekpannor och ångande dofter upptäcker hon snart att det aldrig är för sent att våga följa sina drömmar.

Skådespelare: Marie Richardson, Peter Stormare, Sussie Ericsson, Carina M. Johansson

Åldersgräns: Barntillåten. Längd: 98 min.

Tisdagsklubben (C) SF Studios

Hösten 2022
Vi återkommer inom kort med datum för höstens träffar.