Välkommen till Solna Folkets Hus Filmklubb 

Filmstart kl 10.00 Rum 3

Våren 2023
23/1, 27/2, 27/3, 24/4 och 29/5

Vårens medlemskap kostar 200 kr. Som medlem får du gå på alla våra filmvisningar under terminen. Det ingår kaffe/te att njuta av under filmen. 

Du anmäler dig och betalar ditt medlemskap i receptionen, vi tar ej emot kontanter men kort och swish går bra. Endast filmvisning för medlemmar. Det går inte att lösa biljetter för enstaka filmer. Medlemskapet är personligt och kan ej överlåtas till någon annan.

Vår filmträffsledare heter Kerstin Grahn och hon har varit medlem hos oss sedan filmklubben startade. Tillsammans väljer ni ut kommande filmer från Swedish film som är vår leverantör av filmlicensen. Aktuella filmer presenteras så snart de är valda.

Hörslinga finns
I rum 3 finns inbyggd hörslinga för er med nedsatt hörsel. 

Varmt välkomna!


Filmprogram

27/2 Där kräftorna sjunger

Kya, en övergiven flicka som uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om ”Träskflickan”, som gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer man får reda på om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen hände – och de många hemligheter som gömts i träsket hotas att avslöjas. Filmen är baserad på den bästsäljande boken med samma namn.

Bolag: SONY PICTURES
Inspelningsår: 2022
Åldersgräns: Från 11 år
Genre: DRAMA
Längd: 125 min
Skådespelare: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael HyattVåren 2023 har vi visat följande filmer:

 
 

Hösten 2022 visade följande filmer: