Välkommen till Solna Folkets Hus Filmklubb 

Filmstart kl 10.00

Hösten 2023
28/8, 25/9, 30/10, 27/11 och 18/12

Höstens medlemskap kostar 200 kr. Som medlem får du gå på alla våra filmvisningar under terminen. Det ingår en kopp kaffe/te att njuta av under filmen. I receptionen finns möjlighet att köpa kall dricka och snacks till filmen. 

Du anmäler dig och betalar ditt medlemskap i receptionen, vi tar ej emot kontanter men kort och swish går bra. Endast filmvisning för medlemmar. Det går inte att lösa biljetter för enstaka filmer. Medlemskapet är personligt och kan ej överlåtas till någon annan.

Vår filmträffsledare heter Kerstin Grahn och hon har varit medlem hos oss sedan filmklubben startade. Tillsammans väljer ni ut kommande filmer från Swedish film som är vår leverantör av filmlicensen. Aktuella filmer presenteras så snart de är valda.

Höstens Prova-på-tillfällen
Ni som redan är medlemmar, ta med en vän som är nyfiken på vår Filmklubb! Eller är du intresserad men vill prova på innan du bestämmer dig? Höstens sista två tillfällen, 27/11 och 18/12, har du din chans. Teckna medlemskap för höstens sista två tillfällen för endast 100 kr. 

Varmt välkomna!

Filmprogram

18/12 The Tasting

Frånskilde Jacques driver en mindre, konkursmässig vinverksamhet. En dag kliver Hortense in i hans butik. Hon försöker hitta en utväg ur sitt singelliv, och bestämmer sig för att anmäla sig till en vinprovning. Längd: 92 min
Genre: Komedi, Romantik
Bolag: Scanbox


Våren-Hösten 2023 har vi visat följande filmer:


 
 

Hösten 2022 visades följande filmer: