Solna Folkets Hus Vårmarknad

Lördag 25 april 11.00-15.00


Nu äntligen är det dags för Vårmarknad. Alla säljare har städat ur förråden och rensat ur hemmen! Kom hit och fynda begagnat så det kommer till användning ett tag till. Det kommer finnas en bra blandning av allt möjligt, kom tidigt så du inte går miste om något.


I receptionen säljs det fika eller om ni vill mätta magen med lite korv med bröd. Kaffet är varmt och drycken står på kylning. Det finns något för alla.

Fri entré för alla besökare!

Varmt välkomna!

Tips till besökare
Ta med er något att bära hem alla fynd i. Ha heller gott om växel med er än stora valörer då det kan bli svårt för våra säljare att växla om ni hittar något. 
Ni som har med er barnvagn får gärna parkera den på anvisad plats inne i lokalen då det stundvis blir trångt inne bland borden.

Vill du boka plats och sälja på marknaden?

Alla är välkomna att hyra bord och sälja på Solna Folkets Hus vårmarknad. Det mesta är tillåtet att säljas. Vad som inte är tillåtet finns med i bokningsreglerna ni kan ta del av längre ner på sidan.

En marknadsplats består av två bord med måtten 60x120 cm och en stol. Alla bokar och betalar sin plats via nätet. Ni som har med er klädställning måste välja marknadsplats + klädställning då det kräver mer utrymme (egen klädställning tas med). Läs och ta del av bokningsvillkoren innan ni bokar er plats. Vill ni ha fler bord rekommenderar vi er att boka två platser intill varandra. Det kommer inte finnas möjlighet att endast boka till ett extra bord.

När ni kommer på morgonen är det enda ni behöver göra pricka av er i receptionen, sedan är det bara att packa upp sakerna på rätt plats. Ta gärna med någon duk att lägga på borden.

Skytteholmsvägen 2 
010-601 16 00
bokning@solnafolketshus.se

Hitta hit
Ordinarie öppettider:
Mån - tors 08.00 - 16.30
Lunchstängt 12.00 - 13.00
Fre 08.00 - 12.00
Avvikande öppettider
Solna Konsthall öppettider