Vår anläggning

Hos oss finner ni totalt 15 mötesrum i olika storlekar och med varierande utrustning. 

Vårt största mötesrum har all teknisk utrustning som ni kan behöva. I rum 8 finns projektor med ljudanläggning, kamerautrustning för digitala- och hybridmöten. För att inte glömma nämna den inbyggda hörselslingan. Den som föreläser står på en låg scen och deltagarna längst bak kan följa presentationen via två uppsatta skärmar. 

Våra små mötesrum har den utrustning som behövs för att klara av det lilla mötet. De passar även utmärkt till grupparbeten om ni håller utbildning hos oss. 

Oavsett anledningen till er bokning hos oss så gör vi allt för att uppfylla era förväntningar. Ge oss så mycket information ni kan om era behov redan när ni bokar- vi kan lösa det mesta åt er. 

Små mötesrum

För mindre möten, styrelsemöten eller grupparbeten. Rummen har fast möblering. Bokar ni ett av våra större rum för utbildning som har många gruppövningar rekommenderar vi er att även boka in grupprum då det stundtals är många som fikar i foajén. 

Lämplig för 2-8 personer.

Lämplig för 2-8 personer.

Lämplig för 2-8 personer. 

Lämpliga för 2-4 personer.

Lämplig för 2-8 personer.

Lämplig för 2-8 personer.

Mellanstora mötesrum

Är ni en grupp som är mellan 8-30 personer så passar något av våra mellanstora mötesrum er. Den tekniska utrustningen skiljer sig lite grann mellan de olika rummen. Ni hittar mer information under respektive rum.

Lämplig för 12-30 personer.

Lämplig för 12-30 personer.

Lämplig för 12-30 personer.

Lämplig för 12-40 personer.

Lämplig för 6-24 personer.

Lämplig för max 14 personer.

Stora mötesrum

Solna Folkets Hus har två större mötesrum i olika storlekar som tar mellan 25-149 st personer. Den tekniska utrustningen skiljer sig lite grann mellan rummen. Ni hittar mer information under respektive rum.

Lämplig för 20-149 personer.

Lämplig för 20-50 personer.