Pop-Up med Yankho

Söndag 12 november kl 11.00

Äntligen kan vi berätta -Yankho kommer till Solna för att träffa alla sina små fans!

En familjeföreställning där Yankho med sin charmiga stil bjuder publiken, ung som gammal, på förstklassig underhållning. Under ledning av hans trygga hand färdas vi med värme och humor mellan lek, sång, magi, dans, och ren galenskap! Allt i ett enda härligt virrvarr av skratt å förtjusning! 

Yankho bjuder garanterat också på en och annan Drakdans! Efter föreställningen träffar han gärna sin publik för fotografering, prat och allmänt kramkalas.  

En minst lika viktig del som själva föreställningen är att som liten få träffa sin idol och att själv bli sedd,

säger Yankho.

Insläpp kl 10.30
Vi öppnar 30 min innan föreställningen börjar. I receptionen har vi biljettkontroll och det finns möjlighet att köpa korvbiljetter, fika, popcorn, dricka och lite annat smått & gott. Korven serveras efter Yankho är klar på scenen.

Lilla Konsthallen
Här inne kan ni passa på att rita en egen drake medans vi väntar på att få träffa Yankho. Sätt upp draken på väggen eller varför inte få Yankho's autograf på den och ta med hem?

‍Yankho har över 15 år av erfarenhet som barn-TV-profil med en självklar scenpersonlighet. Han är ett välkänt ansikte både för små och stora barn. Yankho lägger stor vikt vid närheten till sin publik. Tillsammans – alla ska få vara med är några av hans ledord.

Foto: Hannes Nyling

Ålder:  0–99 år (barngrupper: 4–5 år och 6–8 år) 
Speltid:  Föreställningen är 35 min lång + mingel efteråt.
Biljetter: Barn 0-1 år Gratis, 2-6 år 50 kr, 7-17 år 80 kr. Vuxna 100 kr.
Barn sitter bäst på golvet framför Yankho. Vuxna får stolplats i lokalen.
Gruppbokning: Är ni en skolklass eller dagisgrupp som vill komma? Kontakta oss för information.
Garderob: Vi har en obevakad garderob man gärna får hänga av sig i när man kommer. Här finns plats för ett fåtal barnvagnar.

Föreställningen presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Programbolaget. Alla Solna Folkets Hus evenemang sker i samverkan med ABF Norra Stockholms län.