Johans hörna

Start klockan 18.30

Välkommen till Johans Hörna , vår egna Talkshow, som varje gång gästas av en folkkär gäst. Kvällen bjuder på svängig  live-musik och roliga samtal. Johan Mörk med band står för värdskapet.

Varmt välkomna!

 Thomas Järvheden 6 februari

Thomas Järvheden är Sveriges roligaste musikartist!
(två ggr korad till landets roligaste komiker).

Ni har sett honom i ”Så ska det låta” och 100-tals andra nöjesprogram men framförallt är det på livescenen han briljerar. Hans shower brukar innehålla både hans egna humorlåtar och roliga berättelser. 
Vi garanterar en skrattfest ikväll. Kom och njut av vårt husband under ledning av Johan Mörk och allas vår enda -Thomas Järvheden! 

Snabbfakta om Järvheden:
-Genom åren har han belönats med priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset m.m.

- Sedan 2017 har Thomas gjort rejäla nedslag i musikalvärlden och spelar 2023 sin fjärde huvudroll i rad – ”Kashoggi” i musikalen WE WILL ROCK YOU i Stockholm.

- Thomas har släppt ett 50-tal låtar (25 miljoner streams) och syns flitigt på landets livemusikscener. Han gör då och då digitala livestreamade konserter på youtube & FB-sidan. In och häng med!


 

Speltider

18.00 Vi öppnar försäljning av kalla drycker och godis.
18.25 Insläpp i lokalen. Onumrerade platser.
18.30 Varmt välkomna till kvällens Johans hörna, del 1.
19.15 Paus. Fika serveras, ingår i biljetten. Möjligheten finns att köpa kall dryck och snacks.
19.30 Vi fortsätter, del 2.
20.00 Tack för ikväll!

Digitala biljetter

Digitala biljetter säljs till och med dagen innan evenemanget äger rum. Det går att köpa biljetter här via hemsidan eller i receptionen.
Vi har tre biljettkategorier som är vuxna, pensionär och ungdom. Ungdomsbiljetten gäller upp till 18 år. Digitala förköpsbiljetter behöver inte laddas ner, utan ni anger namn på den person som biljetter är registrerade på när ni kommer.

Vuxna 150 kr
Pensionär & Ungdom 75 kr

Digitala biljetter säljs via Nortic och betalas enligt deras villkor med kort, swish eller Klarna. Nortic erbjuder även försäkring där du får tillbaka hela biljettpriset om du på grund av oförutsedd händelse inte kan delta på evenemanget.
Biljetter som köps i receptionen betalas med kort eller swish. Vi tar inte emot kontanter. Inga återköps görs på biljetter som säljs i receptionen.

Sista minuten-biljetter

Vi säljer biljetter i receptionen i mån av plats fram till evenemanget börjar. Det går bra att ringa och reservera biljetter, de ska hämtas ut senast 30 min evenemanget börjar.

Biljetter som köps i receptionen betalas med kort eller swish. Vi tar inte emot kontanter.