LasseMajas detektivbyrå -Kameleontens hämnd

8 mars 10.00-12.00 biljetter finns
8 mars 14.00-16.00 UTSÅLT


Barnteater med teatergruppen Tranan 

"Det är sensommar i den lilla staden Valleby och staden håller andan inför firandet av den årliga Vallebydagen, där Vallebys populäraste person ska utses. När Polismästaren vinner tävlingen ska han prisas med att få sin uniform utställd på stadens museum, men plötsligt upptäcker Vallebyborna att den är försvunnen och ersatt med ett hemskt gammalt skelett. När sommar lider mot höst dyker skumma typer upp i Valleby samtidigt som den vanligtvis så skojfriska Polismästaren börjar bli mer och mer förvirrad och otrevlig. Lasse och Maja förstår snabbt att de har fått ett nytt fall att lösa..."

LasseMajas detektivbyrå -Kameleontens hämnd är en spännande föreställning om detektivkompisarna Lasse och Maja och deras svåraste och mest spännande fall någonsin. Föreställningen tar ungefär två timmar inklusive en 20 minuter lång paus och rekommenderas för barn i åldrarna 8-12 år. I pausen fikar vi på saft och bulle som ingår i biljetten.

Pjäsen är baserad på originalfilmen från 2008 och spelas av teatergruppen Tranan, med tillstånd från manusförfattaren Sara Heldt.

Biljetter:

Eftermiddagsföreställningen är utsåld. Det finns endast biljetter till den extrainsatta föreställningen kl 10.00.
Biljetter 50 kr. Vi ser gärna att lokalen blir fylld av förväntansfulla barn, därför har vi ett begränsat antal sittplatser för vuxna vid behov. Medföljande vuxna får gärna stanna i foajén och fika medans föreställningen pågår, till det behövs ingen biljett och vi lovar att det finns god fika att köpa medans ni väntar.   

Biljetter, både digitala och i receptionen, säljs fram till 6/3 kl 12.00. Biljetter säljs på speldagen i receptionen från kl 9.15 innan föreställningen börjar i mån av plats.

Utställning LasseMajas detektivbyrå

I Solna Konsthall finns en utställning inbjuder till upptäckter i LasseMajas värld, med nya äventyr och mysterier att lösa tillsammans med de kända figurerna från böckerna. I utställningen finns även en historisk exposé över några av de mest älskade barndeckarna. Här presenteras författarna och illustratörerna som skapade omslagen och bilderna till böckerna.

Utställningen pågår 2 - 13 mars. Fri entré.

Skytteholmsvägen 2 
010-601 16 00
bokning@solnafolketshus.se
Hitta hit
Ordinarie öppettider:
Mån - tors 08.00 - 16.30
Lunchstängt 12.00 - 13.00
Fre 08.00 - 12.00
Avvikande öppettider
Solna Konsthall öppettider