En veckad tid

Utställningen visas 29 nov - 20 dec
Öppettider
Mån-tors 8.00-16.00, fre 8.00-15.00.
Fri entré.

I utställningen En Veckad Tid har Ellen Eurenius Hallgren tänkt på föreställningen om att minnet ständigt formar och omformar oss. Bilder och scener som förvrids varje gång vi återkallar dem. Fragment av minnen och händelser som hakar i varandra. En plats där olika verkligheter möts i en imaginär atmosfär, i ett slags glidning mellan autenticitet och fantasi.

Konstnären Ellen Eurenius Hallgren
Ellen Eurenius Hallgren, f. 1985, Stockholm, har en MFA från Kungliga Konsthögskolan i Stockholm, 2022. Ellen Eurenius Hallgren arbetar med material som bär på en historia; tidsavtryck, minnen och berättelser. Genom collage, montage och sömnad gör hon bearbetningar av egna fotografier, släktbilder, upphittade bilder och olika pappersmaterial.

 

29 nov kl 17.00-19.00 Vernissage med Ellen
Ellen välkomnar alla på vernissage där ni har möjligheten att mingla med henne och fråga om hennes konst. Det bjuds på cider och snacks.

 

Gruppbokning
Är ni en större grupp som önskar besöka utställningen? Hör gärna av er till oss innan. Det finns annan verksamhet i Solna Folkets Hus lokaler och vi hjälper gärna till att boka in er en tid i Konsthallen när beläggningen är lägre, så er vistelse hos oss blir så bra som möjligt.

Varmt välkomna!