Vem mördade JFK? 60 år sedan Kennedymordet

14 november kl 18.00-19.30

2023 är det 60 år sedan president John F. Kennedy mördades i Dallas. Mordet skakade om världen och satte djupa spår i historien. Det finns en officiell berättelse om en ensam gärningsman, men konspirationsteorierna är många. Än idag tror en majoritet av USA:s befolkning att JFK föll offer för en konspiration. Och diskussionen om Kennedymordet pågår fortfarande: har vi hela sanningen, eller är mordgåtan olöst?

Författaren och konspirationsteoriexperten Kent Werne tar oss tillbaka till Dallas den 22 november 1963. Vad var det egentligen som hände? Vem mördade JFK?

Föreläsare: Kent Werne
Speltid: 60 min med tid för frågor
Åldersgräns: Ingen åldersgräns
Biljetter: Vuxna 150 kr Pensionär/Ungdom 100 kr. Köp gärna din biljett innan du kommer. Du behöver inte ladda ner din biljett efter köp utan kan ange namnet biljetten bokades på när du kommer.
Förtäring: Fika ingår innan föreläsningen börjar och serveras från kl 17.30.

Tider: 18.00-19.30
Tillgänglighet: Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade.

Foto: Anna Drvnik

Kent Werne är frilansjournalist, författare och föreläsare. Han har tidigare föreläst hos oss om sin bok "Allt är en konspiration". Den boken och ”Konspirationsfeber" är båda djupdykningar i konspirationsteoriernas värld. Kent är född 1978 i Sundsvall och bor i Stockholm.